O NAMA:

Dobro došli na web stranicu Vešeraja, profesionalnog servisa za pranje i peglanje veša, koji Vaš veš, prekrasno čist, friški i mirišljav, u foliji i na vješalicama, dostavlja direktno na Vaša vrata.  

Tu smo za sve one sugrađane koji bi radije radili nešto drugo nego prali i peglali, kojima je to fizički teško, koji imaju previše posla pa ne stignu, kao i za one koji to baš jako ne vole… Osim tvrtki za koje radimo, najčešći klijenti su nam mlađe i obitelji srednjih godina, koje imaju puno posla i radije svoje vrijeme kod kuće provode s djecom nego peglajući, zatim samci, a i stariji ljudi kojima je teško prati i peglati veš.

1000 NARUDŽBI MJESEČNO NAJVIŠE GOVORI O VEŠERAJU

Uz odlične ljude, Vešeraj naravno raspolaže i zavidnom “mehanizacijom”: 3 velike industrijske pegle, 2 male pegle (ali još uvijek “svemirske” prema onome što se obično ima doma), 3 velike veš mašine kapaciteta 20 kilograma i 6 malih veš mašina kapaciteta 6 kilograma, 4 sušilice kapaciteta 18 kilograma te 2 male kapaciteta 6 kilograma. I dva kombija za preuzimanje i dostavu. Kad smo već kod brojki, one kojima se Vešeraj svakako treba pohvaliti su prosječno 1000 narudžbi mjesečno, što većih, što manjih. I tone veša!

Za pranje se koriste vrhunski deterdženti, omekšivači i aditivi, kao i sredstva za uklanjanje mrlja (dodajmo da su apsolutni prvaci u flekovima oni – masni 😊), koja garantiraju visok stupanj čistoće, a pritom održavaju kvalitetu tkanine i postojanost boja. Uz već navedene košulje, haljine, bluze, kute, radnu odjeću – Vešeraj je specijalist i za ručnike – iz frizeraja, kozmetičkih i salona za masažu koje posebnim tehnikama uspješno odmašćuju i rješavaju neugodnog mirisa ulja na zadovoljstvo klijenata. Vješalice nam možete vratiti kad sljedeći put dođemo po veš 😊. 

DA VAM VEŠ BUDE FEŠ BRINE VEŠERAJ OD 2009. GODINE

Naši poslovni klijenti:

 • privatne poliklinike
 • liječničke ordinacije
 • stomatološke ordinacije
 • kozmetički saloni
 • frizerski saloni
 • saloni za masažu
 • sportski timovi

Napustivši led, hokejaš Luka Teuber hokejašku palicu zamijenio je onom upravljačkom i to u – Vešeraju! Macho sport zamijeniti poslom kojeg bi neki prozvali “ženskim” pa još upisati i vlasništvo istog – svakako je hrabrost, no Luka se i tu sjajno snašao. Odličan je na terenu koji pokazuje njegovu organiziranost, marljivost, kreativnost u poslovanju i vođenju tvrtke te iznad svega super komunikaciju s klijentima. A kad je gužva, a ona je u Vešeraju gotovo uvijek, Luka i sortira, pakira i dostavlja veš, a uhvati se i pegle.

Luka odaje recept savršenog funkcioniranja Vešeraja: “Ekipa Vešeraja voli svoj posao, zafrkancija je čak i kad je panika, svi svima uskaču kad je potrebno i svi su jako odani, vrijedni, temeljiti i pedantni”. Dodajmo još da ćete Vaš veš prepustiti u nježne, ali brze i spretne ruke naših dragih i marljivih gospođa 

a veš će pokupiti, pa onda i vratiti dečki iz naše dostave. Svi Vešerajovci dugogodišnji su zaposlenici, a sam Vešeraj otvorio je vrata u listopadu 2009. godine što znači da uspješno radi i voli se sa Zagrepčanima – punih četrnaest godina. 

Zašto nas odabrati

Svaka narudžba kvalitetno i – zasebno

Za sve one koje brinu o higijeni i kvaliteti pranja, što je danas potrebno više nego ikad ranije – s Vešerajem nemate brige. Svaka narudžba se obrađuje, pere i pegla odvojeno od narudžbi ostalih klijenata, s najfinijim, kvalitetnim sredstvima.

Pročitaj više…

Brzi smo i učinkoviti

Vraćanje veša nakon preuzimanja  traje 3 do 4 dana, ovisno o gužvi. Ako zbog nekog događanja ili sastanka, trebate neke komade odjeće ranije – recite nam, dogovorit ćemo se. Ali nam nemojte doći u praonu s hrpom veša i reći da biste pričekali dok ga ispeglamo 😊. Kod nas je uvijek red, iako se ne vidi 😊.

Pročitaj više…

Pristupačne cijene

S obzirom na razinu usluge, cijene u Vešeraju su pristupačne. Kako naši klijenti to lijepo kažu – razumne. Ne računajte samo koliko biste potrošili struje, vode, deterdženta i omekšivača, uzmite u obzir i slobodno vrijeme koje Vam uštedimo – i vjerujte nam da Vam se jako isplatimo 😊.

Pročitaj više…

Web narudžba se isplati

Možete nas naručiti telefonom (i drago nam je da puno vas voli pričati s nama 😊), ali web narudžbu možete popuniti u bilo koje doba dana ili noći, sve nam u njoj napišete i još dobivate 10% popusta na nju. Isplati se. Bar isprobajte, telefoniranju se uvijek možete vratiti 😊.

Pročitaj više…

Wordpress Popup Plugin Free

NARUDŽBA USLUGA VEŠERAJA

  Vaša je poruka uspješno poslana.

  Kontaktirati ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

  Slanje nije uspjelo, molim osvježite stranicu i pokušajte ponovo poslati formu ili nas kontaktirajte na telefon.

  10% popusta za web naručivanje vrijedi za iznos računa iznad 20 € (150,69 kn).
  Minimalna narudžba za besplatnu dostavu je 20 € (150,69 kn), u suprotnom – dostava se naplaćuje 4 € (30,14 kn).
  Uslugu naručivanja putem interneta izvršite najmanje 24 sata prije preuzimanja robe.
  Za artikle koji se ne nalaze u cjeniku, cijenu određujemo naknadno.
  Cijene su sa PDV-om i vrijede od 01.01.2023.

  Ime i prezime/Tvrtka *

  Adresa *

  Kontakt telefon *

  E-mail *

  Željeni termin

  Tražena usluga

  Peglanje

  Komentar: